• 15 jaar ervaring
  • Meer dan 850.000 klanten
  • Gratis verzending NL
  • Betaal achteraf
  •  850.000+ klanten
  •  Betaal achteraf
  •  Gratis verzending NL
  •  Gratis verzending NL
  •  Betaal achteraf
Tijdelijke actie: 5% korting op alles met code: ACTIE

Screenprotectors

Screenprotectors voor de Telefoon

Screenprotector voor het beschermen van je smartphone

Wil jij je smartphone beschermen tegen krassen? Een screenprotector is een goede manier om je smartphone te beschermen. Bij Mobile Supplies vind je een uitgebreid assortiment screenprotectors voor verschillende merken smartphones. De screenprotectors zijn van uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een beschermer voor je Huawei telefoon of een voor de nieuwste iPhone, je vindt hier wat je nodig hebt. Bekijk op onze website de screenprotectors voor jouw smartphone en bestel eenvoudig via onze webshop.

Zelf een screenprotector plaatsen? Zie onze blogpost "Zelf een screenprotector aanbrengen? Zo plaats je die stap voor stap"

Waarom een screenprotector?

Een screenprotector is een laagje van plastic of glas dat je op het scherm van je smartphone plakt. Hiermee bescherm je het scherm van je telefoon en voorkom je krassen. Op die manier houd je jouw telefoon langer mooi. Super handig, want een scherm vol met krassen dat wil niemand. Zeker niet als je net geïnvesteerd hebt in een mooie en goede smartphone die je altijd bij de hand hebt. En wil je jouw telefoon een keer verkopen? Dan behoud je met een screenprotector een hogere verkoopwaarde.

Breed assortiment screenprotectors

Mobile Supplies biedt screenprotectors voor verschillende typen en merken telefoons. Hiermee bescherm je jouw kostbare telefoon tegen krassen en deuken. Bij ons kun je terecht voor protectors van 16 verschillende merken waaronder:De screenprotectors zijn van een goede kwaliteit, zijn eenvoudig aan te brengen en spiegelen niet. Kies uit een protector van glas of plastic, geschikt voor jouw smartphone.

Scherm protector kopen? Bestel eenvoudig online

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Bestel dan direct online. Vrijwel alle smartphonehoesjes leveren we uit voorraad en verzending binnen Nederland is gratis. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.