• 15 jaar ervaring
  • Meer dan 850.000 klanten
  • Gratis verzending NL
  • Betaal achteraf
  •  850.000+ klanten
  •  Betaal achteraf
  •  Gratis verzending NL
  •  Gratis verzending NL
  •  Betaal achteraf
Tijdelijke actie: 5% korting op alles met code: ACTIE

Hoesjes & Cases

Hoesjes & Cases voor de Telefoon

Smartphonehoesjes voor diverse merken

Ben je op zoek naar nieuwe en leuke smartphonehoesjes? Bij Mobile Supplies vind je telefoonhoesjes voor maar liefst 16 verschillende merken. De hoesjes zijn van uitstekende kwaliteit en beschermen je telefoon tegen vuil en beschadiging. Of je nu op zoek bent naar een back cover voor je Huawei telefoon of een book case voor een Samsung, je vindt hier wat je nodig hebt.

Bekijk op onze website de telefoonhoesjes van jouw merk en bestel eenvoudig via onze webshop.


Waarom telefoonhoesjes?

Telefoonhoesjes zijn er in veel verschillende soorten en maten. In het begin werden de hoesjes vooral gebruikt om je telefoon te beschermen, maar tegenwoordig worden smartphone hoesjes voor meer redenen gebruikt. Zo is een telefoon case steeds vaker een mode accessoire. Zeker vrouwen hebben dan ook meer dan één hoesje. Leuke gekleurde mobiel hoesjes voor in het weekend en een wat meer formeel hoesje voor op het werk. Ook voor mannen zijn smartphonehoesjes onmisbaar. Enerzijds voor bescherming, anderzijds voor een goede zakelijke uitstraling. Een telefoonhoesje maakt je telefoon uniek en geeft een persoonlijk tintje.

Breed assortiment telefoonhoesjes

Omdat smaken verschillen heeft Mobile Supplies een ruime keuze aan verschillende typen en verschillende merken telefoon hoesjes. Bij ons kun je terecht voor hoesjes van 16 verschillende merken waaronder:Daarnaast heb je een ruime keuze uit diverse modellen. Afhankelijk van het gebruik van je telefoon bepaal je het meest geschikte model. Neem jij je telefoon weleens mee tijdens het sporten? Kies dan voor een hoesje met sportband. En een book case is uitermate geschikt voor zakelijke gelegenheden, omdat je hier in veel gevallen meerdere spullen in kwijt kunt, zoals je pinpas en visitekaartjes. Kortom, voor iedere gebruikswijze en optimale bescherming vind je bij Mobile Supplies de meest geschikte telefoonhoesjes.

Mobiel hoesjes kopen? Bestel eenvoudig online

Heb jij je favoriete model gevonden en wil je een of meerdere mobiel hoesjes kopen? Bestel dan direct online. Vrijwel alle smartphonehoesjes leveren we uit voorraad en verzending binnen Nederland is gratis. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.


Populaire telefoonhoesjes