• 15 jaar ervaring
 • Meer dan 850.000 klanten
 • Gratis verzending NL
 • Betaal achteraf
 •  850.000+ klanten
 •  Betaal achteraf
 •  Gratis verzending NL
 •  Gratis verzending NL
 •  Betaal achteraf
Tijdelijke actie: 5% korting op alles met code: ACTIE

Smartphone of tablet kapot? Wij repareren hem!

MobileSupplies.nl verkoopt al jaren reparatie onderdelen voor jouw smartphone, mobiele telefoon en tablet/iPad. Onze jarenlange ervaring op het gebied van reparaties en reparatie onderdelen hebben wij uitgebreid met een eigen reparatie dienst

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van alle merken toestellen en tablets en daarbij beperken we ons niet tot enkel het repareren van een display of touchscreen. Ook voor de niet alledaagse reparaties zoals bijvoorbeeld het vervangen van kleinere hardware componenten in het toestel bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast ontvang je bij je schermreparatie altijd een gratis hoesje en screenprotector voor jouw toestel! Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende prijsopgave voor de reparatie van jouw defecte toestel!

Kiest u voor Mobile Supplies als reparateur dan heeft dit voor u vele voordelen zoals:

> Alle merken, alle toestellen

Bij ons kun je terecht voor reparaties aan de volgende merken smartphones, mobiele telefoon en tablets: Samsung, Apple iPhone, Apple iPad, Huawei, HTC, LG, Motorola, Nokia, Microsoft Lumia, Sony, Alcatel, Xiaomi, Asus en Blackberry. Heb je een ander merk toestel? Informeer dan even naar de mogelijkheden.

> Ervaren reparateurs

Alle reparaties worden uitgevoerd door ervaren reparateurs die vele jaren ervaring hebben op het gebied van reparaties aan telefoons, PC's, laptops en tablets.

> Snelle reparatie tijden

Vaak kun je jouw toestel nooit lang missen en wij begrijpen dit. Doordat we een grote eigen voorraad onderdelen ter beschikking hebben is het in vrijwel alle gevallen mogelijk om de reparatie van uw toestel op dezelfde dag nog af te ronden. Wij hoeven dus niet eerst een onderdeel te bestellen voordat we kunnen beginnen aan de reparatie. Hierdoor wordt de tijd dat je zonder toestel zit tot een minimum beperkt.

> Gratis hoesje en screenprotector!

Dat je toestel kapot is dat is al vervelend genoeg. Laat je jouw gebroken scherm bij ons repareren dan ontvang je bij de reparatie altijd een gratis hoesje en screenprotector, speciaal geschikt voor jouw toestel*.

* Alleen wanneer we voor jouw toestel passende hoesjes en screenprotectors in het assortiment hebben

> Locatie in Nederweert

Woon je zelf in de buurt van Weert of Nederweert (onder de rook van Eindhoven, op 1 minuut afstand van de afrit A2) dan is het mogelijk om je toestel bij ons op locatie te komen afgeven zodat het niet verstuurd hoeft te worden. Je toestel is vaak binnen een paar uurtjes klaar waarna je het toestel weer kunt komen ophalen. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave voor de reparatie van jouw defecte toestel!

> Altijd een BTW factuur op naam

Je ontvangt altijd een BTW factuur op naam bij je reparatie. Extra handig wanneer je het toestel bijvoorbeeld zakelijk gebruikt en de kosten van de reparatie en de BTW aftrekbaar zijn bij de fiscus.

> Samenwerking met verzekeringsmaatschappijen

Heb je voor jouw toestel een verzekering afgesloten of dekt de inboedelverzekering de schade aan jouw toestel? De reparaties die wij uitvoeren en de daarbij horende kosten worden door vrijwel elke verzekeringsmaatschappij vergoedt. Om teleurstellingen achteraf te voorkomen adviseren wij om dit wel vooraf door uw maatschappij te laten bevestigen.

> 3 maanden garantie

Wij geven 3 maanden garantie op de onderdelen die geïnstalleerd zijn. Water- en gebruiker schade (val schade) uitgesloten.

> Onze service bedrijfsmatig gebruiken?

Worden er zakelijk meerdere toestellen gebruikt door u en uw werknemers, dan kunt u bij MS Reparaties een service contract afsluiten waarmee u een standaard korting krijgt op de reparaties. Deze korting is afhankelijk van de duur van de overeenkomst en de hoeveelheid toestellen die u in gebruik heeft. Daarnaast heeft een service contract nog vele andere voordelen. Zo zorgen wij ervoor dat de toestellen op uw bedrijfslocatie worden opgehaald en ook weer worden afgeleverd en heeft u een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Een service contract is al mogelijk vanaf 3 toestellen. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave voor een service contract op maat voor uw organisatie!


Reparatieverzoek?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 1 uur een vrijblijvende prijsopgave.

* Verplichte velden


Onze voordelen:

 • Gratis hoesje en screenprotector bij een schermreparatie
 • Snelle reparatie tijden
 • Grote eigen voorraad onderdelen
 • We repareren alle merken en toestellen
 • Ervaren reparateurs
 • Ook voor tablet reparaties
 • 3 maanden garantie

Interesse of meer info?Reparatieverzoek? Neem contact op:

Telefoon: 0495 752039
E-mail: reparaties@mobilesupplies.nl
Openingstijden: ma t/m vr: 09.00 - 17.00 uur