• 15 jaar ervaring
  • Meer dan 850.000 klanten
  • Gratis verzending NL
  • Betaal achteraf
  •  850.000+ klanten
  •  Betaal achteraf
  •  Gratis verzending NL
  •  Gratis verzending NL
  •  Betaal achteraf

Blog

Het online smartphone blog van MobileSupplies.nl

Regelmatig vind je bij MobileSupplies.nl een nieuw blog wat gerelateerd is aan de producten uit ons assortiment. Schrijf je zelf online blogs en wil je iets schrijven over onze producten neem dan contact met ons op!


Telefoon kwijt? Zo kun je je telefoon traceren

Een leven zonder telefoon: we kunnen het ons nauwelijks voorstellen. Toch raken we dit dierbare bezit regelmatig kwijt. De ene keer vind je hem zo weer terug, de andere keer is het raak: gestolen of onvindbaar.

Lees meer


Android Auto? Dit is hoe het werkt

Sinds het telefoonverbod in de auto werken niet alleen de automerken, maar ook telefoonmerken en -besturingssytemen aan oplossingen, zoals Google met Android Auto, sinds dit voorjaar beschikbaar in Nederland.

Lees meer


Telefoonhouder voor in de auto? Zo koop je de juiste

Appjes beantwoorden, routes bepalen, muziek opzetten: het gebruik van je telefoon tijdens het autorijden is ten strengste verboden, tenzij veilig. Hoe je dat doet? Met een telefoonhouder. Monteren, klikken en je bent veilig op weg.

Lees meer


Schermtijd instellen op een Samsung of iPhone

De telefoon is niet meer weg te denken uit het leven: het is onze wekker, agenda, krant, weerbericht en ons belangrijkste communicatiekanaal. Als we te lang naar het scherm kijken betalen we helaas wel de rekening.

Lees meer


Al je contacten overzetten naar je nieuwe iPhone of Samsung?

Wanneer je een nieuwe telefoon koopt wil je zo snel mogelijk al je contacten overzetten. Gaat dat nog via de simkaart, of zijn er andere manieren? En werkt het overzetten van contacten op een iPhone anders dan op een Samsung?

Lees meer


Omdat we continu streamen, filmen, fotograferen en delen komt er altijd een moment dat je geheugen vol is, of je nu een iPhone hebt of een Samsung. Even wat foto’s verwijderen helpt dan niet, of alleen tijdelijk. Gelukkig is daar snel wat aan te doen...

Lees meer


Hoe stof- en waterdicht is jouw telefoon?

Nederland is een waterland: het regent vaak en we zitten graag op het water. Maar hoe zit het met onze telefoons? Is een iPhone 11 waterdicht? Hoe goed kan een telefoon tegen stof?

Lees meer


Welk soort telefoonhoesje past bij jou?

Vallen, schuren, schaven, tikken, morsen... in een druk leven loert er op elk moment gevaar voor je telefoon of tablet. Voor het beschermen van je handheld is een telefoonhoesje...

Lees meer


Telefoon verkopen? Maak in 6 stappen jouw toestel verkoop klaar!

Het smartphonegebruik in Nederland is in 2020 gegroeid naar 93%. Momenteel zijn er zo’n 5 miljoen oude telefoons waar niks mee wordt gedaan. Dus waarom die oude telefoon...

Lees meer


Alles wat je moet weten over draadloos opladen

Steeds meer smartphones maken gebruik van draadloos opladen. We noemen dit ook wel ‘contactloos opladen’ of ‘wireless charging’. Deze nieuwe manier van opladen...

Lees meer


Mijn telefoon of tablet laadt niet meer op: wat nu?

We kunnen ons geen leven meer zonder telefoon en/of tablet voorstellen. Dus wanneer de telefoon of tablet niet meer op laadt of het gaat veel langzamer dan normaal...

Lees meer


Beste powerbank voor je telefoon kopen? Dit moet je weten...

Tegenwoordig gaan we niet meer op pad zonder onze smartphone, alleen gaat de accu niet snel een hele dag mee. Met de juiste powerbank los je dat zo op!

Lees meer


Een telefoonhouder voor je fiets, MTB of racefiets: handig of niet toegestaan?

Nederland staat wereldwijd bekend als fietsland. Maar het is ook algemeen bekend dat je geen mobiele telefoon of tablet mag gebruiken tijdens het fietsen.

Lees meer


Alles wat je moet weten over de refurbished telefoon

Een refurbished toestel is enerzijds zo goed als nieuw en anderzijds een stuk goedkoper dan een nieuwe smartphone. Maar wat is refurbished nou precies?

Lees meer


Zelf een screenprotector aanbrengen? Zo plaats je die stap voor stap

Afhankelijk van hoe handig je bent, kun je een screenprotector voor je Samsung, Apple of LG telefoon zelf plaatsen. Een stap voor stap instructie.

Lees meer


Welke telefoonoplader heb je nodig voor jouw toestel?

USB C, Micro USB, Lightning Connectors, 30-pins kabel en ampère? Wij leggen je uit welke oplader je nodig hebt voor jouw telefoon.

Lees meer


Welk model iPad heb ik?

Wil je een hoesje, reparatie onderdeel of accessoires voor je iPad bestellen maar weet je niet welk model iPad je nu eigenlijk hebt? Wij hebben dit voor je uitgezocht.

Lees meer


Screenprotectors, wel of niet gebruiken?

Twijfel je of je een screenprotector moet gaan gebruiken? Wij hebben alle voor- en nadelen per type protector voor je op een rijtje gezet.

Lees meer


Productie datum originele Samsung batterijen

Geen productiedatum op je originele Samsung smartphone batterij? Lees dit blog hoe je de productiedatum uit het serie nummer van de batterij kunt halen.

Lees meer


Zelf je smartphone repareren

Zelf je smartphone repareren? Wil je er zelf aan beginnen maar weet je niet zo goed wat je kunt verwachten, wij hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Lees meer